Egy jó hírrel jöttem ma …

Beszéltem tegnap Petivel és azt mondta, hogy szívesen hozzájárul ahhoz, hogy betekintést nyújtson nektek a bemelegítésbe, úgy ahogyan Én tőle tanulhattam.

Úgy éreztem ha a hitelesség számít, akkor nekem a megfelelő emberrel kell beszéljek. És márpedig számít! Ugye? Legalább is nagyon remélem!

Mindig igyekszem majd olyan emberek segítségét kérni a blogomban, akik szívesen segítenek nektek, és nekem már bizonyítottak valamilyen területen. A polihisztorok ideje lejárt! Ha valami elősegíti a fejlődésed, annak utánajárunk!

Nekem is vannak hiányosságaim, ezért bizalommal fordulok szakemberekhez olyan dolgokkal kapcsolatban amihez jobban értenek! Szóval fogadjátok Őket sok-sok szeretettel!

Akkor vissza a tárgyhoz!

Mielőtt megfognád a súlyokat, és nyomnád mint süket a csengőt, Peti fog felkészíteni arra, hogy egyes testrészeid hogyan mozgasd át. Én inkább a súlyokkal való melegítéstől csatlakoznék majd be, ehhez a témához. Nnnna szóval hétfőn megbeszéljük a Sensei-el, hogy hogyan is kívánom elétek tenni ezt a dolgot. Addig jön majd még a motiváció, és még amiről szó volt…Hogyan készülj az edzésre?!

Addig is nézegess hasonló videokat mint ez!

További kellemes hétvégét!
Én meg megyek aztán adok egy kis „impulzust” a tricepsznek … 🙂
Buenos

Szerző


Még nincs hozzászólás.

Szólj hozzá

Komment szövege

QR Code Business Card