Spartans, what is Your profession?

Ugye emlékszel a 300-ból erre részre, amikor Leonidas szólt a maroknyi seregéhez? A katonák egy emberként üvöltöttek … Itt cseng a fülemben …

A hideg is kiráz! 🙂 Érzted már ezt?

Veled volt már ilyen?

Alig várod a holnapot, mert lesz valami nagy esemény … Ilyen érzésnek kell hatalmába kerítsen minden nap! Várd a holnapi megmérettetést minden egyes edzés után! Amelyik nap nem edzel, az legyen a kínok kínja. Kellenek a pihenőnapok természetesen, de akkor ne férj a bőrödbe! Ezt hívják úgy, hogy „maradj éhes”.

Tudd motiválni magad! Akarj eredményeket elérni! Várd a csatát! Vizualizáld a győzelmed, utána menj neki, és robbantsd fel az izmaidat!

Én ezt a motivációt a teljesítményemmel tudom ellenőrizni és fenntartani. Ne érts félre! A testépítés nem egyenlő az erőemeléssel, vagy a súlyemeléssel! Csak a tükör a számít, semmi más! Ettől függetlenül lehetsz elszánt vadállat!

Nekünk egyetlen dolgunk van! Minél több vért „pumpálni” az izmainkba! Nem kell sz.rrá kínozni, de muszáj annyi vért belenyomatni amennyit csak tudunk. Ez a hölgyekre is vonatkozik, meg mindenkire, aki a testét szeretné formálni. Akinek versenyzési szándéka van, ezt hatványozottabban szívlelje meg!

Akarj minden edzésen többet kihozni magadból! Égjen benned a tűz! Vidd csatába a harcosokat! Mutass példát! Te vagy a vezér!

Hallgass olyan zenét ami felpörget edzés előtt! Ne ilyen tingli-tangli trance-t lehetőleg. Annak is megvan az ideje, meg a helye. Nézz olyan videókat ami motiválhat! Egyik ilyen kedvencem Dorian mester edzővideója. De számos motiváló videót találhatsz akár a neten is. Ide is biggyesztek neked egyet …

Ne hagyd hogy eltérítsen semmi attól, hogy végig vidd az edzésedet. Nem kell semmiféle edzéstervhez kőkeményen ragaszkodni, mert mindenkire hatnak külső belső dolgok. Mindig a felkészültségednek megfelelően hozd ki magadból a maximumot. Lehetnek gyengébb és erősebb napjaid. Ez függ a táplálkozásodtól, kipihentségedtől, gondoktól, örömtől stb. Lehetőleg zárd ki a negatív körülményeket! Csak az fog előrébb vinni, ha felkészülten mész a terembe.

Nem árt ha tudod, hogy nem az ott eltöltött időd mértékében fogsz fejlődni. Az edzés csak kb 20%-át fogja jelenteni a sikeredhez vezető úton. Táplálkozásban kell nagyon ott lenni, mert az teszi ki a 60%-ot. Ahhoz is fegyelem kell hogy a maradék 20%-ot is betartsd. Lásd pihenés pl.

Mára ennyi… Hamarosan folyt köv! Addig is stay hungry! 🙂

Szerző


3 hozzászólás to “Spartans, what is Your profession?”

 1. Dienes szerint:

  Nem tudom él-e még az oldal,bár nagyon remélem tehát olvasgattam,elég jó sőőt nagyon jó dolgok vannak rajta,nekem olyan kérdésem lenne tudna-e valaki adni ilyen zenékről tracklistet vagy vmi bodybuilding zeneválogatást?

 2. gabibuilder szerint:

  Szia! Él az oldal természetesen! 😉
  Örülök, ha találtál érdekes dolgokat!
  Elég sok zene van amire jó edzeni. Nekem személy szerint sok kedvencem van, ha érdekel, akkor megosztok párat! Ha viszont videókat keresel, akkor tudom ajánlani Zhasni féle kompozíciókat!

 3. Dienes szerint:

  A videokkal annyi a gondom hogy edzés közbe ha azt nézném akkor az edzés elmaradna és ülni a fekpadon videókat nézve sajnos nem növel izmot pedig milyen jó is lenne 😀 de élnék természetesen a lehetőséggel hogy megoszd velem ha megtennéd,érdekelne ilyen zene,én is ezekre pörgök,zene nélkül a 130kg-ból 100 kg megy jobb esetbe :S

Szólj hozzá

Komment szövege

QR Code Business Card