Előkészületek még mindig…

Holnap melledzés. Nekem az az edzések Szent Grállja. Bár volt egy elég jó kis vállsérülésem 2000-ben azóta úgy figyelek ezeken az edzéseken, mint az a szegény macska akinek odacsukják a lábát az ajtóval egyszer. Vagy bemegyek azon a k…va ajtón, vagy kinn maradok, de sokáig nem maradok a veszélyzónában az tuti.

Mivel holnap melledzés, már ma elkezdek agyalni rajta, hogy mi hogyan lesz. Milyen gyakorlatok, milyen ismétlésszámok stb. Ilyen másik izomcsoport nálam még a láb. Már előtte 1-2 nappal rosszul vagyok attól, hogy be kell álljak majd a megpakolt rúd alá. Na de amikor elvégzed a kitűzött munkát … Az ám az igazi megváltás.

Hangsúlyozom, hogy nem kell nagy súlyokat használj! Nem is arra vagyunk kitalálva, de én szeretek elmenni a teljesítőképességem határáig. Engem ez kapcsol ki igazán. Neked csak az a dolgod, hogy minél több vért pumpálj a cél izomcsoportba!

Tehát holnap mell… Fejben összeállt az akcióterv, már csak vizualizálni kell az egészet! Pl én így, hogy tudom, hogy mi vár rám, már előre feltöltöm a szénhidrát raktáraim, és többet is iszok az átlagosnál. Fejben már készülök pár gondolat erejéig. Már tudom, hogy kb 4körül fogok lemenni a terembe. Ezért tervezhetek, hogy mire lesz előtte időm, és mire kell időt szakítsak.

A délelőttöm bőséges reggelivel kezdődik, majd ami még belefér az egy kis nasi. 🙂 Délben valószínűleg egy kiadós ebéd jön, utána én már nem szoktam semmi kaját magamhoz venni, esetleg pár falat erejéig. Nem szeretném, hogy az edzés alatt a gyomromban legyen a vér a célizmok helyett. Elég veszélyes lehetne az, mert könnyen sérüléshez vezet. Ilyenkor már egyre sűrűbben gondolok a délutáni megmérettetésre.

Mielőtt elfelejteném, természetesen a turmix az mehet! 🙂

Kis segítség, ha nem végzel aznap semmi fizikai munkát, hogy az agy-ideg kapcsolatod amikor kell megfelelően működjön … Tehát … Feszítsd meg párszor a nap folyamán az izmaidat, de úgy emberesen! Lehetőleg ne akkor, amikor tömegben vagy, hanem amikor magaddal tudsz foglalkozni kicsit. Lehet, hogy a plaza közepén hülyének néznének! 🙂

Oké… Fejben ha szükséged van még további spanolásra, akkor nézz meg pár edzővideót, vagy hallgass egy „kicsit” keményebb zenét. A telcsimen, a kocsiban meg itthon is van mindig ilyesmi. 🙂 Nem nagyon szoktam kávézni azon egyszerű oknál fogva, hogy képes vagyok bealudni tőle, ezért inkább energiaitalt szoktam szürcsölgetni még edzés előtt.

Amire megérkezem a terembe már kellően fel vagyok húzva. Ez nem azt jelenti, hogy felidegesítem magam, hanem hogy kellő hangulatban vághatok neki majd az edzésnek.

Folyt köv…

Addig is ismerd meg az egyik kedvenc edzős zenémet! 🙂 Tudom beteg vagyok! De ez van! 🙂

Ha ezért elzárkózol, és nem látogatod meg az oldalam, teljesen megértelek! 🙂 Ha viszont tetszik, akkor örülök. Ha meg fel is spanol akkor egyenesen király!

Légy jó! Told a vasakat! Majd jövök!

Szerző


Még nincs hozzászólás.

Szólj hozzá

Komment szövege

QR Code Business Card