Nnnna nézzük ezt a fránya hasedzést!

Különleges ajándékot kaptam Istentől …

… olyan telefonom van, ami edzés közben empé3 formátumban „üvölthet” a fülembe … 🙂

Néha botor módon elfelejtem feltölteni, és kénytelen vagyok még mindig ugyanazt a lemezt hallgatni , ahol elég sok embernél megakadt a tű. Tudod melyik számra gondolok? A „Hogyan fogok már megint lefogyni?” címűre. Van még ilyen pl.: A csodálatos csipkecsoda gyógytea! 🙂

Miért kell ezt ennyiszer átrágni? Megmondom őszintén én sem értem. Egyszer kellene vele komolyan foglalkozni, és nem egy életen át eredményre nem vezető technikákat hajszolni! Szerinted?

Nyugodtan gyere oda, hozzám és kérdezz! Szívesen elmondom amit tudok.

Felőlem maradhat a 2hete edző, önjelölt Mr.Olimpia szaktekintély véleménye is, aki az edzőteremből kilépve rögtön rá is gyújt …

… van ilyen módszer … meg olyan módszer … meg a Bözsi néni is ettől fogyott már 10hét alatt egészen 2kilót … Meg bla-bla-bla …

Egyszerűen olyan zseniális ötleteket kaphatnék, hogy teljesen megvadulok. 🙂 Mindent hajlandóak elkövetni azért, hogy alakjuk ideálisabb legyen, DE csak olyan módszer jöhet szóba, ahol a legcsekélyebb erőfeszítés látszata kecsegtet. Fantasztikus, komolyan mondom!

Elsorolják az összes eddig fellelhető fogyókúrás módszerüket, és általában a legelőkelőbb helyen az áll, amelyikkel a legkevesebb kényelmetlenségük volt. Igaz ugyan, hogy ez a favorit, és még csak nem is teljesített, de nem is kellett kimozdulni a komfortzónából.

Ez a tipikus esete a ragaszkodjunk a jól megszokott eredményre nem vezető hülyeségekhez. A legnagyobb baj, hogy ez fertőző. Nincs erőfeszítés, nincs eredmény!

Tehetünk ellene, hogy te ne csak szélmalomharcot vívj! Akarod?

Nnna szóval ne csak beszéljünk róla, hanem csináld is! Egyszerűen a szájkarate nem visz előrébb! Remélem ebben egyet érthetünk.

Nézzük kicsit közelebbről mi történik amikor valaki fogyni akar …
Először is bevásárol egy bizonyos Update terméket! 🙂 Jó marketingfogás volt, mert sokan ennek tudatában megveszik a termékeket annak ellenére is, hogy nem fogynak egy grammot sem. Most láttam a Tv-ben éppen, hogy van már T…Diéta is! Ééééés bedőlnek az emberek a hülyeségnek, mert azt mondják amit hallani akarnak .

Gyorsan, minden kényelmetlenség nélkül, és maradandóan … Baromság az egész!

Ilyeneket tőlem nem fogsz hallani, mert nem akarok becsapni senkit! Nekem abban mi a biznisz ha becsaplak? Semmi! Viszont ha közelebb viszlek a vágyaidhoz, és esetlegesen egyszer én szorulok majd a te útmutatásodra biztosra veszem, hogy te is örömmel segítesz. Nekem ez az üzlet benne! Jó emberekkel ismerkedem, és segítjük egymást!

Oké, menjünk is tovább, mert kicsit eltértem a tárgytól! 🙂
A másik dolog ami ilyenkor történik, hogy elkezdenek vadul hasazni mindeféle tudatosság nélkül. Ugye, hogy veled is előfordult már ilyen? Megcsinál a delikvens akár több száz felülést aztán nem történt semmi. Mitől is történt volna?

Jön még a futás mellé, ami szintén nem fog igazán eredményre vezetni. Na de méééé’? – jön a kérdés. Nem is érti a delikvens, és aztán szépen rá is hagyja az egészet. Ilyenkor jön az, hogy Éééééén nem tudok lefogyni bla-bla-bla … Ha mégis lefogyott egy picit, akkor a jojo effektusnak köszönhetően feljebb hízik. Jjjjaaaajjj de jó. Magyarán adott a sz.rnak egy pofont. 🙂

Itt álljunk meg egy picit és tisztázzuk azt, hogy a hasazás mint tevékenység nem fog igazán sok kalóriát égetni. Ami kalóriát ilyenkor égetünk, az sem a hasra vagy a fenékre(hölgyeknek) fog főként koncentrálódni. Lokális fogyás ilyen módon nem létezik. Gyakorlattól meg főleg nem! Ezen felül nagyon komoly funkciója van egy erős hasizomnak. Pl a hátfájás egyik fő oka a gyenge hasizom!

Nézzük tovább!
Nagyon jó a futás is, de ahhoz nem elég intenzív, hogy zsírt égessen komolyabban. Tehát amire viszont kifejezetten jó, az a szív és a keringési rendszer karbantartása. Nem véletlenül hívják kardiónak is. Jól gondolod! A diéta lesz mint már említettem a megoldás.

Mivel a hasedzésről keztem a blogot a diéta egy későbbi témám lesz!
Következő bejegyzésem a „hasazás” 1-2 általam kedvelt fajtáját fogom ismertetni, és egy apró ám igen jelentős trükköt amit sokan nem tartanak szem előtt, illetve nem is ismernek!

Találkozunk pár napon belül! Figyeld a blogot! Ha nem tudod kivárni míg oda jutok ami kifejezetten érdekel (pl diéta), úgy keress meg mailben vagy egyéb módon!

Szerző


Még nincs hozzászólás.

Szólj hozzá

Komment szövege

QR Code Business Card