A kocka has, mint mítosz …

Sokan nincsennek tisztában a tényekkel, amikor a nagy tömegek által áhított kockahas kerül a vágyak mezejére. Ebben a kis bejegyzésben megtudsz mindent ennek az izomcsoportnak az edzéséről, illetve arról, hogy hogyan tudsz magadnak esztétikus külsőt kölcsönözni. Nincsennek nagy trükkök, csak kőkemény meló.

Tőlem nem fogsz kapni olyat tippet amitől 2hét múlva etalon leszel. Nem foglak becsapni, mert a munkát nem lehet megspórolni. Ha valamiféle csodát vársz ami megmenthet a kemény edzéstől és a helyes táplálkozástól akkor ne is olvass tovább! Tudom neked ajánlani valamelyik tv shopos kütyüt vagy valami más hülyeséget! 🙂

Lapos has villámgyorsan … Lapos has két hét alatt … A lapos has titka … Lapos has könnyedén …

Pfffffff … Remélem te nem dőlsz be ezeknek a baromságoknak. Ha mégis, akkor sorry, és örültem hogy itt jártál! Tök egyszerű dolog lesz, de majd meglátjuk, hogy mennyire bírod! 🙂 Nem kívánok titkolózni, csak az egyszerű célravezető tényeket közölni! Oké így?

Ha igen, és eléggé elszánt vagy, szomjazol a sikerre, akkor rajta csapjunk a lecsóba!

Tehát először is 2 tényt kell tisztázzunk mielőtt belefogunk a dologba. Az első az, hogy az edzőteremben vagy akár otthon eltöltött hasedzéssel csak az izmok méretét tudod megváltoztatni. Ettől még nem ég le a zsír … Ami a zsírokat illeti a felületén, (amitől nem látszik a hasizom) az már a dieta dolga. Jól halottad! DIÉTA!!!

Szerző


52 hozzászólás to “A kocka has, mint mítosz …”

  1. gabibuilder szerint:

    Szia Lóri!
    a kapcsolat fülnél megtalálod mind a kettőt, de mostanában nem sok időm van MSN-ezni, ezért a mail lehet a jobb megoldás szerintem! 😉

  2. Lóri szerint:

    Írtam neked, nem tudom, hogy meg kaptad – e 😀

Szólj hozzá

Komment szövege

QR Code Business Card