Le a terembe!

Nem tűntem el, csak volt egy kis technikai problémám a laptopommal! 🙂 A „Skynet” öntudatára ébredt, de én szétkaptam, mint foxi a lábtörlőt! Megküzdöttünk egymással terminator módjára. Na szóval ez a kis malőr nem szegte kedvem, mert megállítani nem lehet ha céljaim vannak, max belassítani. Itt vagyok újra, és tolom az infót!

 

Ezúton is szeretném megköszönni a Fit Word Fitness vezetőségének, hogy évek óta ingyen edzhetek nagylelkűségük jeleként. (Főként Gajda Zolinak)

Ott fejeztem be az ucsó bejegyzést, hogy beléptem a terembe …

Leadom a mindig mosolygós pultoslányok egyikének az edzőbérletem, amiért cserébe kapok egy kulcsot egy öltözőszekrényhez. Irány az öltöző. Mikor belépek az öltözőbe hangosan köszönök! Sziasztok! Régen ez természetes volt, ma már nem annyira. Gyerekek! Ne legyünk tahók, ha nem ismerünk senkit, akkor is nyögjünk ki valamit! Lehet, hogy egy ilyen apró dolog miatt lesz az, hogy nem kell ott toporognod 10percet egy gépnél, hanem „beenged”, hogy felváltva dolgozzatok az eszközön. Alapvető dolgok ezek, és csak annak szól aki magára ismer a „nemköszönők” táborából!

Tehát öltöző … Gyorsan felkapom az „edzőrucim”, és nekikezdek az előkészületeknek. Tényleg, neked van kedvenc fekvenyomópolód??? A hülyeség határtalan, de nekem van. 🙂

Még mielőtt felvenném az „őrbundát”, a sérülések elkerülése végett bekenem a a könyököm és a vállam bemelegítő kenőccsel. Van pár fajta, mindenki találja meg a megfelelőt magának. Én maradtam a régi jól bevált Nicoflex-nél. Lehetőleg miután bekented magad jól mosd meg a kezed, és ne nyúlj a szemedhez, mert pokolian szép albinó szemeid lesznek. 🙂

Már csak az aznapi harci eszközök kellenek, meg egy kis víz a kulacsba aztán go! Ha tolsz bele egy kis glutamint, akkor aztán király vagy! De majd később beszélünk a kiegekről is!

Jjjja még valami! Ugye te sem vagy parasztgyerek, aki nem visz magával törölközőt a terembe!?

Megragadom a szivacsom (nem szeretem a kesztyűt), a kulacsom, az övem, törölközőt felhajítom a vállamra, szekrénykulcs az egyik, mp3 játszó a másik zsebben. Mehetünk is!

Elkerülendő, hogy ne edzés közben zavarjanak a haverok, pacsizz le velük még most az elején! Persze csak ha nem zavarod meg őket a „tornázásban”. Lassan csak elérünk a lényeghez, mi? 🙂

Ééééés ide jön majd Peti barátom egy kis jegyzete a bemelegítésről. Legközelebb onnan folytatom, hogy a kedvenc mell gyakorlataim ismertetem veled.

Addig is nyomjad a vasakat rendületlenül!

Szerző


Még nincs hozzászólás.

Szólj hozzá

Komment szövege

QR Code Business Card