Álljunk meg egy szóra!

Na neeem … nem Grétsy László tanár úr kitűnő műsorát szeretném megörökölni, mert ahhoz kevés vagyok, mint Hitlerben a jóindulat! 🙂

Ennek ellenére, Őt is szívesen látom az oldalamon bármilyen tekintetben. Ha firkálmányaim lektorálja, nekem az is tökkkéletes! 🙂

Még mielőtt a fejemhez vágnál valamit, gyorsan elmondom kedves olvasóm, hogy talomban marad egyenlőre a melledzés. És hogy miért azt is megtudod hamarosan.

Azon agyaltam, hogy ha minden testrész edzését odateszem eléd, akkor később talán azt gondolod, hogy mindent tudsz, és egyéb fontos dolgokra már nem szentelsz kellő figyelmet. Bocs ha evvel megsértelek, nem az a célom.
Sőőőőt az sem a célom, hogy jópofizzak veled. Egyedül az, hogy amit én tanultam ettől a szép sporttól, illetve az élettől azt átadhassam neked. Majd te kiválogatod a kincseket magadnak, ha egyáltalán találsz!

Nnnnna, pont ezért egy igen fontos témát dobok fel a mai bejegyzésemben, meg lehet még a következőkben is. Utána ígérem, jöhet a melledzés.

Tehát, amiről ma beszélni szeretnék az az , hogy hogyan kapcsolódik a motiváció a fejlődésedhez.

Má’ megint agyaskodok itt, mondhatnád. 🙂 Jövök itt a rizsával, meg a töltelékdumával ahelyett, hogy mondanám a tutit. Ha továbbolvasol akkor látni fogod, hogy miért döntöttem mégis így.
Még ha tudod is ezeket a dolgokat, akkor is jó tisztába tenni. Vannak itt kezdők is, meg páran olyanok, akik nem így teszik a dolgukat!

Biztos találkoztál, meg találkozol is nap mint nap a teremben olyanokkal, akik letáboroznak egy gép vagy pad mellé, és igazából nem csinálnak semmit, csak beszélgetnek. Max örökölni lehet tőlük az eszközt. Eszükbe sem jut, hogy valaki „talán” edzeni jött ide. Eeez baromi idegesítő tud lenni. Tudom magamról, hogy még ha nem is szólok, de legszívesebben elküldeném őket p..csába! Mindegy! Kell az önuralom! 🙂

Figyelted-e, hogy az emberek ugyanúgy néznek ki évek múlva is. Alig izmosodnak valamit, és még csak jó kondiban sincsennek. Aki izmosodott az kuriózumszámba megy. F.ngjuk sincs róla miért. Tisztelet a kivételnek! Akik eredményeket érnek el, azok nem a piknikezők táborából kerülnek ki. Ott vannak fejben, és hajlandóak megfizetni az árát a fejlődésnek.

Az a pár elvetemült fószer, aki keményen tolja a vasakat, és nem a pletyidélutánra jött (ezzel feltartva téged), az erősen „beteg”, a szó legjobb értelmében. Vannak céljai, és hajlandó értük tenni is! Respect érte!!!

Aki szerinted edzeni jön, és csak mutyizik a súlyokkal, az mennyire hajlandó tenni a céljaiért? Mennyire figyel oda pl a kajálására?
Megsúgom semennyire.

Ez a sport, vagy életmód döntően a táplálkozáson múlik. 60-70%-ot hagyunk parlagon heverni, ha nem használjuk ki ezt az infót.
Ha arra sem elég elszánt a pali, hogy keményen edzen, akkor mi lesz a kajálással? Ugye?

Azokból a mikrosérülésekből (izomnövekedés egyik alapfeltétele) amiket szerzünk egy edzés során, hogyan fog a test regenerálódni?
Ha nem figyelsz rá, sehogy. Pontosabban nem úgy ahogyan te elképzeled, amiért te lementél edzeni.

Igazából elkanyarodtam kicsit attól, amit szerettem volna, ezért itt egy huszárvágással le is zárom a táplálkozási tanácsokat egyenlőre.

Amiről igazán beszélni szerettem volna az az, hogy hogyan készülj fel egy edzésre, vagy hogy egyáltalán készülsz-e.
És ehhez kapcsolódik a másik téma, amit még az edzőterembe lépés után a legfontosabb dolognak tartok.
(Tudom, És-sel nem kezdünk mondatot 🙂 )

Ez pedig a bemelegítés! Ha sikerül rávennem régi mesterem, hogy ő oktasson benneteket kicsit, akkor egy 8.Dan-os Ninjutsu mestertől leshetitek el a bemelegítés pár alaplépését. Én elég sokat alkalmazom azokat a technikákat, és az izületeim hálásak érte. Köszi Peti! A hülyeségem néha sajnos határtalan és nem bírok magammal … nnnna olyankor sérülök meg! 🙂 Örülnék, ha ti ezt elkerülhetnétek! Nálam egy szónak is száz a vége 🙂 , ezért gyorsan össze is foglalnám, hogy az elkövetkező pár alkalommal, mivel szeretnék nektek segítséget nyújtani!

Lesz szó a motivációról, hogy hogyan készülj az edzésedre, és az elmaradhatatlan bemelegítés! Azt hiszem ezek a dolgok megelőzik az edzést, ezért úgy gondolom, hogy ez a jó irány!

Addig is motiváljanak a világ legjobbjai, ha versenyzési szándékaid vannak, vagy ha csak az alakod szeretnéd formálni!

Addig is ha kérdésed van visíts, küldj mailt vagy galambot vagy mittttttudomén! 🙂

És persze figyelj, mert hozom az infókat!

Szerző


Még nincs hozzászólás.

Szólj hozzá

Komment szövege

QR Code Business Card